Geslaagd feest op markt de Bilt

 

Markt van Nederland 2011

Finalist beste Markt van Nederland

Het is vrijdag 21 oktober de markt in de Bilt is dan misschien niet de beste markt van Nederland geworden, maar het is wél de gezelligste!

En dat hebben we geweten ook. De dag begon als iedere andere, vroeg opstaan en als een gek in de auto springen, omdat je toch weer iets later bent dan gepland. Eenmaal aangekomen op de markt eerst even een bak koffie, waarna nog even gauw een paar kekke plaatjes geschoten worden van de prachtige uitstallingen van de aanwezige kooplieden.

Wanneer de eerste klanten op de markt verschijnen, zijn we nog druk bezig om de tent op te zetten voor het Shantykoor Nootdweer, wat de gehele dag voor een spetterend optreden gaat zorgen.

De mannen druppelen stuk voor stuk binnen en de keeltjes worden alvast gesmeerd met de champagne die door de organisatie beschikbaar is gesteld.

De mensen van de poffertjeskraam lopen intussen ook al druk heen en weer om iedereen van deze oud-Hollandse lekkernij te voorzien. En ze zijn inderdaad heerlijk.

Het is al aardig druk aan het worden, het zonnetje schijnt en de mensen zijn allemaal opvallend vrolijk, zou dit soms te maken hebben met de verovering van de 2de plek in de strijd om het markt-kampioenschap van Nederland?

Hoe dan ook, deze dag is zeer geslaagd, we zitten na afloop nog even na te genieten op het terras van Café de Rooij, want de consumptiebonnen willen maar niet op, nog één biertje dan maar!

Eenmaal thuis gonst de (gezellige) drukte nog na in mijn hoofd, maar het was leuk.

Tot ziens op de gezelligste markt van Nederland…..

Markt de Bilt!

 

 

{lang: 'nl'}

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *